13-09-2013

“Heel wat mensen gaan dood omdat ze te veel gedronken hebben op de gezondheid van anderen.”

Vandaag, vrijdag de 13de. Een goede nacht gehad en tijd voor een goede ochtendwandeling. Niet lang gewoon eentje van 5 km. Gisteren ontmoete ik Marcel. Marcel komt al enkele jaren op vakantie naar Lombok en woont dan in de villa achter ons.

Marcel is een sportief persoon die graag een uitdaging aangaat. We hebben afgesproken om van de week samen eens te gaan wandelen. We willen dan een wandeling maken naar de top van de Green Valley. Ik ken de weg omdat ik deze al eens met de motor gereden heb. Het zal voor mij pittig worden maar we hebben de tijd en water.

Na het sporten neem ik een koude douche waarna ik vervolgens een heerlijke massage onderga. De oude Ibu Supra laat haar handen goed hun werk doen. Ik voel dat ze met name mijn beenspieren goed onder handen neemt. Heerlijk. Buiten schuift langzaam bewolking voor de zon en tempert de warmte. Na ruim een uur keer ik weer terug naar het “nu” Wederom even douchen en daarna relaxen onder de beruga.

Aan het einde van de ochtend ga ik op bezoek bij een oude bekende. Carlo is na twee/drie  jaar weer op Lombok. Het is goed om hem weer te zien. Samen met zijn vrienden heeft hij de lange reis naar Lombok ondernomen. Ik wens hen allen een goed verblijf op Lombok toe. Johan een vriend van Carlo inspireert mij, door te vertellen dat hij iedere dag 15 km loopt. Wat een afstand!!

 

 

 

In de middag wordt de beruga helemaal schoongemaakt en al het hout behandeld met een “goedje” tegen houtworm. Onderhoud is een schone zaak. Ik kijk toe hoe Bruna en zijn maat hun werk doen. Het einde van de middag gebruik ik voor het nuttigen van een koud biertje.

Tot zover Lombok. 

 

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: