24-02-2015

Je bent op je best als je bent wie je bent.

Na wederom een goede nachtrust stap ik omstreeks 06:15 uur uit bed. Sherly is mij al eerder voor gegaan en heeft er voor gezorgd dat er een heerlijk kop thee voor mij klaar staat. Eerst even rustig wakker worden. Ik voel de wandeltocht van gisteren nog in de benen maar het is een heerlijk gevoel. 

Sherly haalt Zahra al vroeg op. Wanneer de kleine dame is gearriveerd wacht haar eerst een warme douche. Haar haren worden goed gewassen en dan mooie kleren aan. Dat kun je aan Sherly wel overlaten. Wanneer we allemaal klaar zijn met onze dagelijkse bezigheden gaan wij op bezoek bij Didi en Yanthi.

Didi is zoals druk met werkzaamheden in en aan zijn huis. Het is zijn hobby. Hij heeft twee handjes van goud en kan veel dingen zelf maken. Met andere woorden wat zijn ogen zien maken zijn handen. Helaas heb ik dat talent niet. Didi en ik praten even bij en de dames doen dat ook. Helaas meent Zahra dat ze aandacht te kort komt en eist haar deel op. Na een half uurtje nemen we afscheid.

Daarna rijden we door naar Sweta. Ik wil daar eens rondkijken in verband met een mogelijke verbouwing van de badkamer. In “Depo” zoals deze bouwmarkt genoemd wordt is genoeg te zien. We laten ons voorlichten door (teveel) personeel. Helaas heeft het personeel weinig kennis van zaken. Zelf dan maar alles goed bekijken en thuis nog maar eens een calculatie maken. Niet over een nacht ijs gaan. 

Terug naar Villa Tulip. Zahra geeft toe aan haar vermoeidheid en doet een hazenslaapje. Zodra we stoppen bij Villa Tulip is het weer een en al leven. Om haar wat beweging te geven zetten we haar in het zwembad. Uiteraard stap ik er zelf ook in en kom tot de ontdekking dat het water best wel fris is. Brrr. 

Omstreeks 15:30 uur brengen we Zahra naar huis en vervolgens gaat Sherly op bezoek bij haar moeder in Mataram. Geef mij de gelegenheid om enkele zaken te regelen. Zodra dat gedaan is, neem ik de tijd voor mezelf en zak lekker onderuit in de beruga. Een kop warme thee!

Achter Villa Tulip gaan de werkzaamheden gewoon door. De gehele dag klinkt het gebeitel op de rotsen. Er zullen over een jaar of twee mooie woongelegenheden staan met alles erop en eraan. De overlast valt gelukkig mee en de bouwers doen er alles aan om te voorkomen dat er klachten komen. 

Tot zover Lombok.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: