25-04-2013


 

De toekomst is de dageraad van het verleden.

Sherly stond vanochtend al wel heel erg vroeg op. Ze wilde graag naar de voetbalwedstrijd van Real Madrid kijken maar helaas voor haar werd die hier niet uitgezonden. Zelf vond ik 05:50 uur een prima tijdstip om op te staan. 

Voor vandaag hebben we geen plannen en dus stap ik omstreeks 07:30 uur op de loopband. Wederom geen planning. Immers bij mij werkt het pas echt motiverend als ik variatie breng in tijd, afstand c.q calorieën. Na een uur en twintig minuten stevig doorwandelen staat de afstand op 8 kilometer en dat vind ik voor vandaag genoeg. Op lekker bij te komen stap ik het koele water van het zwembad in. Heerlijk dat ik mij zo ontspannen na een behoorlijke inspanning. 

Vanmiddag gaan we bij Sherly haar familie thuis saté rembige eten. Van heide en verre komen mensen daar hun saté halen. Het is rundersaté maar er is ook runderlever aan een stokje te koop. Rembige is de naam van de plaats waar de saté te koop is.

 

Bij de saté eet je pittige pelecing met witte rijst. Nadat ik gisteren al varkenssaté heb gegeten zal ik vandaag met het eten matigen. De kilo’s zitten er namelijk sneller op als dat ik zou willen. Neneng haalt Erlang op bij zijn grootouders. Hier kan ie dan lekker zijn gang gaan in het zwembad. 

Samen met Erlang vermaak ik me ruim anderhalf uur in het zwembad. Heerlijk actief zijn of gewoon dobberen. Het weer is ernaar. Na het zwemmen, een uurtje rusten om vervolgens saté te kopen. Voor de familieleden van Sherly is het een heerlijk gerecht. Omstreeks 16:15 uur rijden we terug naar Villa Tulip. Ik rij naar het strand en drink daar een biertje met Guus. Jack komt ook nog even. Hij is echter behoorlijk moe van al zijn werkzaamheden. De beide mannen hebben het druk. Omstreeks 18:00 uur ben ik terug in Villa Tulip en in de avond genieten we van het heerlijke weer.

Tot zover Lombok.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: