26-09-2015

Hoe minder je te bieden hebt, hoe mooier je de verpakking maak.

Stramme benen bij het wakker worden. Het resultaat van de heerlijke wandeling van gisteren. Helaas wel een beetje erg vroeg wakker. Sherly is mij wel voor maar ach… Samen genieten van een kop thee/koffie. Het vervelende is dat kennelijk het water opraakt. Vooral de bevolking in de kampong, heeft hieronder te lijden. 

Zahra komt ons al vroeg in de ochtend opvrolijken en samen met haar geniet ik van ons zwembad. Heerlijk spartelen en bezig zijn met allerlei spulletjes. Het water ligt vol met gekleurde plastic ballen. Op een gegeven moment is ze zo moe dat ze in het water tegen mij in slaap valt. We verlaten het zwembad maar dat geeft haar nieuwe energie. Echter een half uurtje later is ze dan toch in dromenland. 

Het geeft ons de tijd om alle speeltjes op te ruimen en te genieten van een kopje cappuccino. Vandaag niet wandelen maar de benen wat rust geven. Trouwens een uurtje zwembad, doet de spieren ook goed.

Bij restaurant AW zijn ze de boel grondig aan het veranderen. Nieuwe dakbedekking, nieuw personeel, nieuwe stoelen en ga zo maar door. Het oude vertrouwde maakt plaats voor het moderne. Ook de prijzen stijgen vanzelfsprekend. Helaas verdwijnt daarmee ook de gemoedelijkheid die ik juist zo prettig vond. Niet iedere vooruitgang is een verbetering. 

Vandaar dat ik vanmiddag terugkeer naar een oude plek. Vroeger kwam ik daar met vele anderen dagelijks en was het er vaak gezellig. Vanmiddag maar weer eens proberen. Rob en Chris zullen daar ook naar toe komen.

En het was een partij gezellig! Vele oude bekenden gezien en allen aan 1 tafel. Gezellige gesprekken, discussies tot groot vermaak van een ieder. Het bier, slechts 33.000 rupiah. Daar krijg ik met korting bij AW nog geen biertje voor. Hoezo jezelf uit de markt prijzen!

Omstreeks 18:00 uur neem ik afscheid van het gezelschap en keer terug naar Villa Tulip. Na een douche gaan we uit eten bij restaurant Amalia. Niet druk en dus erg gezellig en het eten prima verzorgt. Als afsluiting nemen we nog een lekkere bananen pannenkoek 

Terug in Villa Tulip ,nog een kop thee als afsluiting en daarna zoeken we het bed op. Gelukkig weten we waar die staat dus het zoeken is zo gedaan.

Tot zover Lombok.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: