29-04-2013

“Als het in onze macht ligt om iets te doen dan ligt het ook in onze macht 
om het niet te doen.”
1

Nadat ik heb genoten van de samenvattingen van het voetbal stap ik zoals gewoon op de loopband. Ik voel me goed en gedurende de training bedenk ik me dat ik me goed voel en wandel ik dus door. Anderhalf uur lopen, wel moe maar voldaan. Sherly en Neneng gaan naar Mataram. Het karpet die ze schoon gemaakt hebben gaat terug naar de woning van hun moeder en verder willen ze het abonnement van de tv betalen.

Rond het middaguur hoor ik iemand aan het hek van Villa Tulip rammelen. Het is Dian. Dian heeft wederom een nieuwe telefoon gekocht en wil er graag wat muziek op. Geen probleem ware het niet dat het toestel alleen maar middels een bepaald programma bijgewerkt kan worden. We koppelen de telefoon aan de computer en laten het zijn werk doen. Dian is een gezellige kletser en heeft altijd wel een onderwerp. 

Het blijft een heen en weer lopen tussen de computerkamer en de beruga. Sherly en Neneng keren terug met bij hun Erlang. De kleine is moe en Sherly legt hem op bed. Niet lang daarna ligt hij in diepe slaap. Wanneer hij wakker wordt ziet hij mij en Dian in de beruga zitten. Erlang wil graag zwemmen. De telefoon van Dian is voorzover klaar en dus trek ik mijn zwembroek aan en ga met Erlang te water. 

Erlang vindt het opduiken van allerlei voorwerpen vanaf de bodem erg leuk. Ik volg hem regelmatig maar begin langzaam aan een pijnlijk oor te krijgen. Naar mate de tijd verstrijkt wordt het steeds erger. Ik heb er dan inmiddels al oordruppels ingedaan maar het mag niet helpen. Wanneer we het bed instappen is de pijn heviger aan het worden en ik vermoed dat het een slechte nacht zal gaan worden.

Tot zover Lombok.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: