Als de man een beetje doof is en de vrouw een beetje blind, is de kans groot dat het huwelijk slaagt.

Een onrustige nacht achter me. Omstreeks 04:00 uur wederom een diclofinac ingenomen. Pijn zakt weg. Lekker blijven liggen tot 07:00 uur. Daarna ontbijt en het journaal volgen. Het lokale nieuws is ook zo wisselend als het maar kan als het op de Rinjani aankomt. Gisteren sprak men erover dat het wel lang zou kunnen duren eer het vliegveld weer geopend zou kunnen worden. En wat lees ik deze ochtend? De luchthaven wordt geopend.

We wachten af wat het zal gaan worden. Voor Danny zou dat goed nieuws zijn. Zijn toestand is onveranderd. Anderzijds wijzen scans uit dat het ook niet slechter gaat. Toch is het beter dat hij zo snel mogelijk naar Perth gaat. Wij wensen hem, zijn gezin en familie al het goede toe. Vandaag is Danny bovendien jarig. 46 jaar. 

Na de huishoudelijke werkzaamheden wordt Zahra opgehaald. De medicijnen helpen goed tegen de pijn en ik speel dan ook ruim anderhalf uur in het zwembad. Zahra vindt het prachtig. Nadien valt ze als een blok in slaap. 

Het vliegveld is open en Danny wordt gereed gemaakt om te vertrekken naar Perth als zijn hart het begeeft. Zo jammer. Wij zijn er allemaal stil van. Wederom gaat een goed mens op jonge leeftijd van ons heen. 

Tot zover Lombok.